Nieuws

16 Juni 2020

Na maanden repeteren op afstand via de digitale wereld gisteravond eindelijk weer met een aantal leden en dirigent gezamenlijk kunnen spelen. Natuurlijk met bijbehorende protocollen. We hebben genoten!

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

26 Augustus 2019

De heroprichting van de Volewijckers uit Amsterdam Noord.

Oud spelers werden binnen gehaald onder muziek: Koning voetbal. Er waren enkele prominente oud-leden waaronder Co Adriaanse, Andries Jonkers en Romeo Castelen, die herinneringen ophaalden. Ook was er een kleurrijk verslag van de voorzitter van de club over het kampioenschap van 1961 . Na de pauze hebben wij het lied Volewijckers kampioen! van Jos de Rooij gespeeld met zang van Huub Hoogkamp. Dit lied hebben wij in 2015 samen Jos opgenomen op CD.

18 Juli 2019

Per augustus 2019 hebben wij een nieuwe dirigent!

Olav Dorst

olav.jpg

Muziek

De rode draad in mijn leven. Ik ben op 8-jarige leeftijd begonnen met saxofoon spelen en dat doe ik nog steeds. Ik heb 1,5 jaar saxofoon gestudeerd en met name daarna met heel veel verschillende orkesten en ensembles, onder heel veel verschillende dirigenten, met heel verschillend repertoire op heel veel verschillende plekken opgetreden. Dat heeft me een enorme muzikale basis gegeven. Daarnaast heeft dit gezorgd voor heel veel kennis van en inzicht in de (amateur)muziekwereld.

20 Oktober 2020

Vandaag onze eerste zoom repetitie van het seizoen!